Borda Guiu | 5 coses per fer a la Seu d’Urgell
16322
blog_post-template-default,single,single-blog_post,postid-16322,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

5 coses per fer a la Seu d’Urgell

04 jul. 5 coses per fer a la Seu d’Urgell

La Seu d’Urgell és una ciutat important del nord de Catalunya, amb molta història a causa de la seva proximitat amb la frontera d’Andorra i al Pirineu. Ofereix al visitant moltes alternatives de comerç, turisme, esport,… Te’n proposem cinc:

1.VISITAR LA CATEDRAL:

La Catedral de la Seu d’Urgell és l’única catedral íntegrament Romànica de Catalunya (segle XII). Al seu interior té un espectacular claustre ideal per desconnectar tot i ser al centre de la ciutat.

2. DESCOBRIR ELS CARRERS DE LA SEU D’URGELL

El centre històric de la Seu d’Urgell és ric en història, podras conèixer la gent que hi vivia i els oficis que s’hi feien. Hi ha algunes rutes organitzades que t’hi acostaran. http://www.alturgell.cat/rutes-doficis-tradicionals-de-dones

3. DESCOBRIR EL PAISATGE

El Cadí, magestuós, s’alça al costat de la ciutat. El Parc Natural de l’Alt Pirineu t’ofereix la natura en estat pur i amb tota la seva esplendor. La Seu d’Urgell és el lloc de partida ideal per itineraris naturals que et sorprendran.

4. FER ESPORT AL PARC DEL SEGRE

Molt aprop del centre de la ciutat hi ha el Parc del Segre. Allí hi podràs fer desenes d’activitats, d’aquàtiques com ara ràfting o piragüisme, rutes amb bicicleta, a peu o running. 

5. DESCOBRIR LA TERRA DELS FORMATGES

La Seu d’Urgell és terra de formatges. Entre productors i venedors podras trobar-hi formatges artesanals de tot tipus fets amb llet del Pirineu, on hi ha unes pastures ideals pel bestiar, tot 100% “handmade”