Borda Guiu | Dos-cents músics porten la música a diferents ubicacions de la Seu d’Urgell
16367
blog_post-template-default,single,single-blog_post,postid-16367,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Dos-cents músics porten la música a diferents ubicacions de la Seu d’Urgell

17 des. Dos-cents músics porten la música a diferents ubicacions de la Seu d’Urgell

Dimarts 17 de desembre i fins divendres dia 20, tot l’alumnat i professorat de l’Escola Municipal de Música (EMM) de la Seu d’Urgell i del Conservatori de Música dels Pirineus (CMP) sortiran al carrer per emplenar de música la ciutat.

Aquests petits concerts mobilitzaran més de dos-cents músics que cantaran i tocaran en diferents ubicacions de la Seu d’Urgell. Els vianants podran escoltar nadales tradicionals, de diferents països, descobrir-ne de noves i d’altres populars que tothom podrà cantar, acompanyats per grups estables del centre però sobretot grups de cambra formats per l’ocasió faran gaudir aquests dies previs a les festes Nadal. 

Els concerts ​

Dimarts 17 de desembre, a partir de les sis de la tarda, als porxos del carrer Major, a l’alçada de la plaça del PatalínDimecres 18, a partir de dos quarts de sis de la tarda, la plaça del Codina s’omplirà amb els nostres grans músics, l’alumnat de Sensibilització, que juntament amb tots els grups de cant coral ens explicaran un petit conte musical.

Dijous 19, els concerts tindran lloc al pati de la Biblioteca Sant Agustí on es començaran a escoltar les primeres melodies a les dos quarts de sis de la tarda. Per finalitzar la setmana, divendres 20 de desembre cants i músics s’ubicaran al carrer dels Canonges, concretament a la placeta de Sant Roc, a partir de les sis de la tarda.