Borda Guiu | LLIBRE DE VISITES
16203
page-template-default,page,page-id-16203,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

LLIBRE DE VISITES

Jordi:

“Borda restaurada fins al mínim detall. Totes les Instal·lacions perfectes, tant piscina zones comunes, ubicació etc. Habitació impecable i molt comfortable. Esmorçar complert i deliciós, atenció i tracte insuperable. Ens a estat una estada molt agradable i recomanable a tothom. Repetirem aviat segur.”

Cristina:

“Tot va ser perfecte. Els amfitrions (Esther i Jordi) del millor que puguis trobar, ens van indicar un munt de coses de restaurants, rutes de muntanya … i la casa és espectacular, decoració exquisida i amb història. Lloc ideal com a base per recórrer els voltants i tornar a desconnectar i descansar (són només 4 habitacions així que t’assegures pau). La piscina d’aigua salada i aquest esmorzar amb productes locals són el més que fan el lloc una cosa única!”

Carles:

“Ens va agradar tot. L’entorn natural, l’exquisit gust de la decoració rural de la casa, la comoditat de l’habitació, l’esmorzar, i, com no, l’amabilitat dels propietaris, Esther i Jordi.”